Влада зробить все можливе, щоб прийняти пам’ятник П. Столипіну?

31 січня 2012, 14:54
Власник сторінки
лідер "Української громади Києва"
0
607

Сподіваюсь, що в Київраді ще залишились патріоти, які не купляться на пряники влади

Виходячи з природи нинішньої влади, яка в своїй антинародності дуже схожа на імперський уряд П. Столипіна, київські чиновники зроблять все можливе, щоб прийняти в угоду росіянам пам’ятник П. Столипіну.  

Цілком підтримую рішення, прийняте моїм колишнім колегою Олександром Бригинцем та очолюваною ним комісією Київради з питань культури та туризму - не приймати в подарунок цей пам’ятник. Адже, крім відвертої антиукраїнської політики П. Столипін запам’ятався трьома речами: «столипінським вагоном» (переселення людей), «столипінською краваткою» (шибениця) і численними стратами незгідних із його діяльністю. Саме цим схожі П. Столипін і М. Азаров, який готує новітню «грабіжницьку» земельну реформу.

Тому я впевнений, що влада не зупиниться і «дотискатиме» це питання (прийняття пам’ятника) у сесійній залі Київради. Хоча на моє переконання, спочатку потрібно встановити пам’ятники тим, кому заборгувала наша держава, приміром Героям Крут, а вже потім думати, кого з «іноземних реформаторів» вшановувати.

Сподіваюсь, що серед депутатського корпусу Київради ще залишились патріоти, які не купляться на пряники влади і закликаю не реагувати на провладні провокації.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.