Універсальна відповідь на усі запитання!

31 січня 2012, 15:07
Власник сторінки
Журналист, политолог
0
814

Сьогодні, як і кожен користувач Інтернету, по декільком каналам отримав змогу подивитися чудовий, але за своєю суттю жахливий сюжет Констянтина Усова про брутальне вбивство підприємця.

Сьогодні, як і кожен користувач Інтернету, по декільком каналам отримав змогу подивитися чудовий, але за своєю суттю жахливий сюжет Констянтина Усова про брутальне вбивство підприємця сином друга Президента Януковича.

Шокувало все: після такої інформації руки опускаються. І мозку починають одночасно роїтися десятки, а то й сотні думок. Виникають одразу і пафосні, і досить буденні запитання.

Однак найбільше мене, поки що, шокує реакція спільноти. Такі сюжети, хоч і навіюють жах, проте сприймаються вже як буденні речі. Всі знають про злочинні прояви у правоохоронних органах, про суддівський беспрєдєл, однак робота команди передачі „Знак оклику”, мабуть, так і залишиться без достойної уваги масового глядача. Адже телеканал „ТВі” не є центральним каналом, його дивляться не так багато людей. Очевидно, що меседж спрямовано на активних, думаючих людей, яких так багато в Інтернеті та соціальних мережах.

І ось істина: відкриваємо одну із найбільш популярних соціальних мереж Facebook і ще більше жахаємось: НАЙАКТУАЛЬНІШОЮ НОВИНОЮ ЗА ОСТАННІ ГОДИНИ є інформація про ЗАКРИТТЯ ПОПУЛЯРНОГО у українських користувачівФАЙЛООБМІННИКА „EX.UA”.

Цей факт – чудова наочна відповідь на ВСІ болючі, актуальні, проблемні, філософські, суспільні, економчні, політичні, соціальні і .т.д. запитання українців.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
ТЕГИ: Янукович,криминал
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.