Вибори, вибори. Кандидати… Ч. 3 Владимир Владимирович

01 лютого 2012, 14:12
Власник сторінки
Політолог
0
496
Вибори, вибори. Кандидати… Ч. 3 Владимир Владимирович

А Ви вже думаєте, скільки буде коштувати газ для України завтра? Чи, наприклад, хто буде в кінці-кінців контролювати газову трубу? Що чекае нас завтра, чи скоріше після 4 березня???

Так про що я? Ах, так... що ж Ви думаєте про те, що чекає нас... ну й звісно наших сусідів росіян після обраня на наступних виборах Володі??? Хтось посперичається з моєю гарячкуватістю, але таких знайдеться небагато... так дорогі мої: переможець вже давно визначений й писати тут про інших кандидатів я не бачу ніякого сенсу. І справа не так в моїй схильності до драматизму та фаталізму, як  в безвихідній (на данний момент) ситуації з політичною верхівкою російської країни.

Переглядаючи різні відеоролики в youtube, присвячені тому, на які зміни розраховують росіяни після виборів, починаєш розуміти патовість ситуації. Всі в один голос говорять: "Ніяких змін не буде", "все буде так само"...  "президентом буде Путін", Путін, Путін, путін, путін... це вже нагадує самопрограмування, так званий ефект "збывающегося прогноза", коли люди вже не бачать іншої альтернативи.

Якщо б вибори проходили між 2 кандидатами: Путіним (от нежданчик) і Непутіним, то Путін не набрав би більше 30%... але замість того в нас йще 9 кандидатів, половини з яких виборці взагалі не знають.
А так у ньго стабільно відсотків 10 націоналістично налаштованих... відсоків 10 віруючих в друге пришестя і відсотків 30 тих, хто просто не бачить іншого "гідного" дандидата. 

Мені вибори нагадують прилавок, де через раз лежить горошок і томатна паста, горошок і томатна паста, горошок і томатна паста, горошок, горошок, паста, Путін. горошок, паста, Путін... 
Попит на кваліфікованих, чесних, ліберальних кандидатів є, але "Россию умом не понять".
І поки росіяни будуть сподіватися, що прийде хороший дядя і змінить все, а не діяти... до того часу нам доведеться платити за газ не 225$ за тисячу кубів (а це справжня, економічно обгрунтована ціна) + накрутка в 50-70$ (300$ в суммі), а 450 і навіть 500 доларів...
І це стосується не лише росіян. а й нас.Якщо нічого не робити, то нічого на краще не зміниться.    
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.