Люди, що сидять у Facebook, на вибори НЕ ходять!

01 лютого 2012, 15:04
Власник сторінки
політолог Аналітичного центру "Політика"
0
17220

1 лютого 2012 р. відбувся круглий стіл на тему: “Соціальні мережі як інструмент політичного впливу на парламентських виборах в Україні 2012 року”, на якому...

Як зазначив Максим Саваневський, засновник інформаційного інтернет-ресурсу Watcher: “На мажоритарних округах будуть проблеми доступу до ЗМІ, тому є сенс працювати із таргетинговою рекламою у соціальних мережах”.

У свою чергу Олександр Черненко (КВУ), розповідаючи про реально діючі інтернет-інструменти на парламентських виборах, наголосив на тому що: “Інтернет-аудиторія, особливо молода, відчуває фальш, її дуже важко обдурити”, прі цьому додавши що:  “Електорат Facebook - національно-демократичний, і по своїй суті - опозиційний”.

Денис Богуш (Bohush Communications) заявив, що політики створюють блоги в основному для “тусовки”, і дуже часто це на вибори не впливає. Тому на його  думку: "Люди, що сидять у Facebook - на вибори НЕ ходять!" 

Але підкреслив, що як тільки інформація із соціальних мереж потрапляє у друковані та класичні ЗМІ, вона починає ефективно працювати.

Володимир Лисенко засновник та СЕО політичної соціальної мережі – Politico розсмішив публіку, коли демонструючи особливості роботи в соціальних мережах, продемонстрував профіль Олеся Довгого:

Соціальні мережі на сьогодні набирають все більше ваги, відіграючи не тільки інформаційну, але й мобілізаційну функцію. В Україні вже достатньо прикладів використання соціальних мереж та інтернету для збору коштів на виборчу кампанію, що власне, буде одним із трендів 2012 року.

Соціальні мережі, сьогодні можуть як суттєво підвищити, так і понизити рейтинг будь-якого політика чи навіть партії. Особливо у великих містах, де є значне “проникнення” Інтернету.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.