Нахаби за кермом

02 лютого 2012, 08:00
Власник сторінки
журналист
0
534
Нахаби за кермом

Їдучи в одному із столичних маршрутних таксі, я ненароком став свідком НП.

Морози, напевно, погано впливають на людей у відношенні до інших, так, що результати можуть бути фатальними.

У вечері першого лютого відбулася аварія в маршрутному таксі номер «45», з номерами АА1014АА. За словами водія він не помітив жінку похилого віку, яка не досить повільно виходила з салону автомобіля, й швидко закрив двері та рушив з місця. Жіночку придавило дверми за руку і потягнуло за таксі, на ходу переїхавши ногу. Водій отямився, тільки коли пасажири почали кричати йому та вимагати зупинитись. Звичайно було викликано карету швидкої допомоги, у ситуації розбирались працівники страхової компанії, бабуся відбулася легкими травмами кінцівок та переляком. Водій коментувати дійство відмовився, лиш заявивши, що не помітив жінку.

Пасажири розповіли, що схожі випадки відбуваються досить часто. «Вони взагалі відносяться до людей, як до отари овець, підганяють, кричать, іноді, навіть можуть і нагрубити в відкритій формі, та матом накрити» - розповів Олександр, один із користувачів громадським транспортом,- «а вчора в вечері взагалі, бачив п’яного кондуктора, правда не на цьому маршруті, добре хоч водії ще не напиваються».

Загальновідомо, що поскаржитись на погану роботу працівників маршрутних таксі, окрім як в компанії-товариства, що їх забезпечують немає куди, та й то чи будуть враховуватись скарги належним чином відомо мабуть лиш самому Богові. Тому спеціалісти радять записувати дані маршрутних таксі, номера, та писати до служби захисту прав споживачів чи до КМДА, це допоможе боротись з нахабними водіями та недостойним відношенням до пасажирів.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.