ПРО ЕБАТИ...

02 лютого 2012, 08:14
Власник сторінки
Лідер Руху простих людей
0
819
ПРО ЕБАТИ...

Простий українець має твердо заявити владі і тим хто розшатує ще ламку конструкцію опозиції - ви минуле, ви вигодувані Кравчуком, Кучмомою, Януковичем, Ющенком

Ну просто опозиційний пронос: немає жодної політичної сили яка б не запропонувала свій варіант якоїсь угоди про об’єднання на виборах 2012. "Спільний список КОДу", "чесний список Кличка", "квоти КОДу Батьківщини і Свободи" і таке інше. І це далеко не повний перелік варіантів  опозиційної ходи на парламентські вибори. Проте, автори та виконавці  цих ідей не розуміють, що виборець 2012 відрізняється від виборця того часу, коли через відсутність виборчої культури, досвіду та політичної конкуренції, можна було пропихати будь-які проекти насилля над свідомістю простої людини, стрибаючи їй своїми паскудними ногами на голову .     Королевська запропонувала Кличку публічні дебати з приводу принципів об’єднання опозиції. Я провів опитування серед своїх знайомих з приводу правдоподібності «опячатки»  у слові дебати на «ебати». 
Жодна людина не вірить у несподіваність такої помилки. Більше того, усі добре зрозуміли нав’язливий контекст цього прийому, більше того усі розуміють, що це відповідь на хвилю звинувачень у бік Королевської  у начеб то таємній злочинній співпраці з Партією регіонів. Їй аби зберегти опозиційну чистоту своєї ініціативи треба крити на чому світ стоїть тих, хто є політичним ізгоєм і на кого опозиційна еліта вже вішає усіх собак за опозиційний сепаратизм.   Якщо уважно аналізувати діяльність, позиціонування і персональний склад політ сил України, можна сміливо стверджувати що тут майже немаєї партії яка не співпрацює з регіоналами. 
Походження лідерів цих партій з «кучмівсько-кравчуковського політичного горщика», яких наче стебельця відламували від основної рослини і розсаджували по іншим партіям змушує так жити у складній системі координат, заграючи з народом,  з адміністрацією президента, з Америкою та Європою, інколи з Росією. Всеїдність, продажність, цинічність і нахабність: класична політична проституція.    Але це не головне. Важливо зрозуміти політичну клініку цієї ситуації. Домовленості  між опозиціями – просто гарна міна і ця конструкція безумно крихка, на неї не можна спиратися для проведення потужних реформ які потребують над серйозної підтримки у суспільстві. І це небезпека більша за «диктатуру партії регіонів», адже наслідком розчарування в чинній опозиції стане революція і громадянська війна. 
Що робити? Лишився рік, щоб сформувати історичну альтернативу цій загрозі: побудувати національний рух на чолі з новими ефективними політиками, довіра до якого б була не нижче п’ятдесяти відсотків. Інакше, хаос, продажність і ще одна двадцятирічна клінічна смерть для країни. Це в кращому випадку, в гіршому – кровопролиття, громадянська війна, втрата державності, суверенітету, смерть  та бідність.  
Українцеві варто міркувати про ці «ебати». Але вони мають відбутися  не між Королевською та Кличко, або ще у якомусь іншому персональному форматі, а на кухнях простих українців, предмет цих розмов дуже простий  - велика «крапка» на минулому і пошук нової опори для долі України! Простий українець має твердо заявити владі і опозиції  - ви минуле, ви вигодувані з корита Кравчука, Кучми, Януковича, Ющенка; будувати з вами Україну для мого сина, доньки чи онука – це те саме, що «варити борщ у помийному відрі». 
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.