Украинские чиновники на Новый год обокрали даже сирот

02 лютого 2012, 10:15
Власник сторінки
0
640
Украинские чиновники на Новый год обокрали даже сирот

Во дворце спорта "Украина" вместо подарков подсунули детям гуманитарную помощь

К сожалению рука наших соотечественников, которые занимают значимые посты будь то в политике или культуре, всегда стремится к обогащению. Вот и очередной скандал назрел, где в преддверие празднования Нового Года, руководство Дворца Украина решило перераспределить гуманитарную помощь нашим сиротам по своему усмотрению.

К сожалению, я не нашёл статьи по поводу этого случая на коре, поэтому просто процитирую другие новостные ресурсы.

На головній ялинці країни у національному палаці "Україна" дітям роздають гуманітарну допомогу, яку збирали для дітей з притулків.

Про це "Українській правді. Київ" повідомила мама двох дітей Надія Бучинська, після того, як відкрила подарунки, вручені дітям після вистави.

Квитки на новорічні вистави в "Україні" коштують від 30 до 200 гривень (без подарунка).

"Діти після вистави помчали за подарунками. Зазвичай, щороку, за окрему плату малюкам давали коробку зі жменьою цукерок, однак цього року здивували. Навіть мене. А я, повірте, вже звикла до прострочених барбарисок!", - сказала мама.

Після вистави дітям вручили подарунки диференційовані за статевою ознакою і віком дитини.

У кожній коробці лежав шматок мила, зубна щітка, тюбик зубної пасти, кілька маленьких блокнотів, б/ушні олівці й фломастери, вирвані листочки з дитячих розмальовок (ділили, очевидно, на декілька). У сина в коробці лежало кілька просто білих аркушів А4 складених вдвоє. Хенд-мейд рукавиці й шапки, рушнички розміром 20х20", - розповіла мама.

Усе б нічого, але діти з забезпечених сімей, батьки яких віддали по 200 гривень за квиток отримали у подарунок гуманітарну допомогу, зібрану для хворих, бідних, неповноцінних дітей, сиріт тощо.

Про це свідчить наліпка, виконана англійською мовою з логотипом світової благодійної "Samaritan's Purse" і однією з її кампаній "Operation Christmas Child" (подарунки покували у взуттєві коробки, щоб подарувати свято тим, у кого його нема).

У білетних касах "України" повідомили, що вартість вистав становить 30-200 гривень, а за подарунок треба доплатити 70 гривень. Щоправда, жінка в касі запевнила, що дітям видають "цукерковий набір".

"Українська правда. Київ" спробувала зв’язатися з директором "України" та головним адміністратором, однак ні там, ні там не піднімали слухавку. 

Українська правда. Київ

1+1 снял соответствующий сюжет по этому случаю: http://tsn.ua/bin/player/embed.php/383556792

Очень примечательно, что в центре данного скандала оказался человек, который, казалось бы, должен быть более совестливым - вдова Николая Мозгового, Виолетта Борисовна, которая заведует Дворцом Украина.

Мне лично, хотелось бы, выяснить, действительно ли всё так запущено, что даже деятели культуры обворовывают сирот. Либо это просто бюрократическая оплошность?
Если у читателей блога есть какая-нибудь информация по этому поводу, готов выслушать.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.