Вимоги інтернет користувачів до влади

02 лютого 2012, 11:00
Власник сторінки
Економіст
0
458
Вимоги інтернет користувачів до влади

7 февраля на 15 час. молодежь собирается на митинг против закрытия сайта ex.ua.Следующий на очереди контакт и фейс-бук .Сбор на ул. Крещатик 8. http://www.regionews.com.ua/node/30816

Влада називає себе правовою країною і саме тому    бореться з піратськими сайтами. Влада називає себе європейською країною і саме тому намагається дотримуватися європейських стандартів, виконуючи рішення всіх цивілізованих країн, які об’єдналися проти піратських сайтів. Аби називати себе правовою країною - нею потрібно бути. Аби називати себе європейською країною - нею потрібно ще стати. Аби показати світу дотримання українською владою європейських стандартів – потрібно розпочати з дотримання прав людини в Україні. З дотримання головних Законів країни, Конституції, рішень судів, що стосуються держави та інших вимог, на базі яких, будується демократія та незалежність країни, а не її узурпація та диктатура. Коли Президент говорить, що він рухається в європейському напрямку такими непродуманими, антинародними, незаконними, «дИбільними» кроками, він відверто бреше в очі, як українському народу, так і світовій спільноті.           Беручи приклад з диктаторського правління Лукашенка, Янукович не розуміє, що на відміну від його півторарічного недолугого правління, Лукашенко зумів себе зарекомендувати не лише, як диктатор, але і як господар в своїй країні, яку він не здав мафіозним кланам, родинам та угруповуванням.

Отже, ми вимагаємо негайно повернути сайт EX.UA та не втручатися в наше особисте життя, яке ми проводимо в интернеті, підтримуючи спілкування з друзями та обмінюючись потрібними файлами. Також попереджаємо, якщо влада посягне на соціальні мережі у вигляді Фейсбуку та Контакту, то ми офіційно об’явимо хакерську війну цим недолугим політикам. На беззаконня ми можемо відповісти лише беззаконням. В даній ситуації мова йде про беспредєл. 

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.