Гостинність по-українськи

03 лютого 2012, 09:59
Власник сторінки
0
624

"совдепія" процвітає

 

Нещодавно Тернопіль став досить популярним у світі, зокрема в Європі. Що правда, не з хорошої сторони. Велику пляму на репутації нашого міста, та і загалом України, поставило видання «Нова Тернопільська газета»Стало соромно за країну ! Коли велика кількість світових телеканалів показали сюжет, про те що українці зневажають чорношкірих людей !

 Я вибачаюсь, ми що держава дикунів ? Чим так не вгодили студенти з інших країн журналістам цієї газети ? Якщо ми всі хочемо приєднати до Європейського союзу, давайте поводитись відповідно !Україна і так переживає важкі часи, і рейтинг й далі падає досить стрімко. А тут ще расистський скандал.

 Люди приїхали вчитись, а не «лапати наш курвів». Вони чи не єдині хто взагалі розуміє навіщо потрібна освіта. Їхні батьки покладають на них великі надії.Тернопільські вищі навчальні заклади моляться на іноземних студентів, адже за навчання вони платять великі кошти, які допомагають цим закладам розвиватись.

 Головний редактор напевно або сліпий, або не відчуває реальності. Як можна таке надрукувати ? Мавпи, курви  ? А якою була би наступна стаття ?Вважаю що він особисто повинен вибачитись перед чорношкірими студентами та дівчатами,яких теж досить так неприємно образив.

 Українки - найкрасивіші жінки на планеті !!!  Світ давно це визнав ! Не гарно їх називати «курвами» !!!

 Потішило те, що правоохоронні органи відреагували на статтю Тернопільського видання. Значить не все так втрачено……Сподіваюсь на те що такого більше такого не повториться. Давайте станемо трішки розумнішими, і толерантнішими по відношенню до інших людей. 


Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.