Замітки про зустріч з однокласниками

10 лютого 2012, 18:00
Власник сторінки
лідер "Української громади Києва"
0
857
Замітки про зустріч з однокласниками

Про те, як то все було

Тема «однокласники» в моєму житті займає особливе місце. Пішов я в 1й клас в СШ №15 м.Чернівці, 2й і 3й - навчався в СШ №2 м.Вижниці, 4й і початок 5го - СШ№25 м.Києва,

 5,6 і половина 7го - знову СШ №2 м.Вижниці, 7й (з 1го січня) , 8й, 9й і 10й - СШ №1 м.Вижниці. Саме туди і приїжджаю зустрічатись з однокласниками на початку лютого, як це прийнято в Україні.

Цього року наш клас святкує 25 – річчя з дня випуску, тож пропустити цю зустріч однокласників я ніяк не міг.

Так поважно до цього дня поставився не один я, а ще з 40 моїх однокласників з 10А та 10Б класів. Я був реально вражений такою кількістю однокласників, які змогли відірватись від свого життя і приїхати на зустріч.

Зайшли в школу… в наш клас…посиділи за партами з класним керівником. Доречі, Надії Федорівні Ткачук цього року виповнюється 81 рік. Зайшли у спортзал, позмагались на турніку (не буду казати, хто переміг. Здогадайтесь самі))))

….Потім, звичайно, місцевий ресторан, згадки про шкільні роки  і це до 5ї ранку))))))))

 

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.