«IV Національний з’їзд президентів» ELSA Україна

13 лютого 2012, 16:51
Власник сторінки
0
605
«IV Національний  з’їзд президентів» ELSA Україна

17 лютого 2012 року Національний університет державної податкової служби України об’єднає молодіжну еліту - учасників «IV Національного з’їзду президентів» ELSA Україна.

27 листопада 2011 року на 15-ому Національному Конгресі ELSA Ukraine, організації «Європейська асоціація студентів права Україна» або ELSA Irpin виборов право проводити статутний захід – «IV Національний з’їзд президентів» ELSA Україна.

Вже 17 лютого 2012 року гостинні двері Національного університету державної податкової служби України відкриються для учасників «IV Національного з’їзду президентів» ELSA Україна – керівників місцевих та
обласних осередків даної організації, молодих юристів з Києва, Донецька, Львова, Острога, Івано-Франківська, Ужгорода, Одеси, Харкова, Полтави, Сум тощо.

Київський обласний осередок “Європейська асоціація студентів права Україна” або ELSA Irpin отримав статус повноправної локальної групи і тим самим здобув можливість проводити всеукраїнські та міжнародні заходи мережі ELSA. Зараз ELSA Irpin діє та представлений на базі Національного університету ДПС України, Київського фінансово-економічного коледжу, Міжрегіональної фінансово-юридичної академії.

З часу свого існування осередок провів безліч заходів як всеукраїнського, так і міжнародного рівня. Його активісти налагоджують зв’язки з органами студентського самоврядування, залучають молодь з інших ВНЗ Київської області,  оскільки побудова комунікації в молодіжному секторі – одна з необхідних умов становлення конкурентноздатної та дієвої молоді.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.