Вшанування Дня пам’яті воїнів-інтернаціоналістів

15 лютого 2012, 16:15
Власник сторінки
0
739
Вшанування Дня пам’яті воїнів-інтернаціоналістів

У Боярці 10 лютого відбулись урочисті заходи з нагоди вшанування Дня пам’яті воїнів-інтернаціоналістів.

У Боярці 10 лютого відбулись урочисті заходи з нагоди вшанування Дня пам’яті воїнів-інтернаціоналістів. В урочистостях взяли участь народний депутат України Петро Мельник, заступник голови Києво-Святошинської райдержадміністрації та районної ради Анатолій Іскоростенський та Віктор Костина, Боярський міський голова Тарас Добрівський, голова Київської обласної організації ветеранів Афганістану Іван Коваль.

«Нині між владою та представниками різних ветеранських організацій ведеться конструктивний діалог, спрямований на покращення соціального захисту інвалідів війни,  чорнобильців та інших категорій населення.  У Державному бюджеті на 2012 рік передбачено збільшення розмірів пенсій та підвищень до пенсій окремим категоріям громадян. Йдеться про інвалідів війни, дітей війни, членів сімей померлих учасників війни і бойових дій, інвалідів Великої Вітчизняної війни. Для цього передбачено понад 1 мільярд 300 мільйонів гривень», – зазначив народний депутат у своїй промові.

Після урочистостей воїни-інтернаціоналісти Києво-Святошинського району отримали від Петра Мельника почесні грамоти та цінні подарунки. Того ж дня були відзначені воїни-афганці та матері, сини яких загинули під час Афганської війни. «Мої громадські приймальні, які діють на території Києво-Святошинського району, плідно співпрацюють з районною організацією воїнів-інтернаціоналістів. І проведення таких спільних заходів є тому добрим свідченням», – додав народний обранець.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
ТЕГИ: Петро Мельник,боярка,нудпсу,День пам’яті воїнів-інтернаціоналістів
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.