Україну врятує зміна політичних еліт

16 лютого 2012, 19:56
Власник сторінки
0
414

Так сталося що державу Україна яка зараз знаходиться у важкій політичній ситуації. Коли влада проти народу. Може спасти зміна еліт.

Так сталося що державу Україна яка зараз знаходиться у важкій політичній ситуації. Коли влада проти народу. Може спасти зміна еліт. Це повинні стати молоді люди які в 2004 підтримали помаранчеву революцію, не за Ющенка чи Тимошенко. А через те що вони хотіли жити в Європейській великій незалежній Українській державі, де кожен громадянин був би гордим що він українець і не виїжав закордон на заробітки бо йому не має за що прокормити сімю. Ви запитали напевне себе чи потрібна для цього нова революція. Тому я відповім що так вона потрібна. Зараз кожна з політичних партій говорить що потрібен прихід нової політичної еліти. Але я думаю ви розумієте що у кожного політика де б він не був у владі чи опозиції є діти, яких він дуже любить. І надіється що вони продовжать його справу. Тому революція має бути але її мають очолити ті хто при владі ще не був. Так у них немає досвіду керівництва. Але у них є більше чим досвід у них є амбіції. Вони хочуть побачити державу квітучою, розвинутою. Вони знають як це зробити. В 2004 я будучи ще підлітком підтримував майдан. Мені не хотілося щоб банда прийшла. І ми перемогли бо були єдині. Вже потім ми побачили людей яким були потрібні лише посади. Тому український народ має показати що він єдиний що він проти режиму того що всіх чує. Підтримати студентів і довести справу 2004 року до кінця.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.