Чудово розумію проблему Королевської

17 лютого 2012, 17:18
Власник сторінки
лідер "Української громади Києва"
0
707

Затоплення конференц залу черкаського готелю «Дніпро» перед виступом Н. Королевської у Черкасах є виявом очевидного небажання влади допустити опозиційних політиків до спілкування з громадою.

Затоплення конференц залу черкаського готелю «Дніпро» перед виступом Н. Королевської у Черкасах є виявом очевидного небажання влади допустити опозиційних політиків до спілкування з громадою.

 

Як стало відомо зі ЗМІ на сьогодні у черкаському готелі «Дніпро» було заплановано проведення за участю лідера УСДП Наталії Королевської Форуму людей справи, на який були запрошені підприємці міста та області. Але, ввечері стало відомо, що вся конференц-зала залита водою. Оглянути приміщення представникам Н. Королевської не дали дозволу.

 

Я чудово розумію схему за якою діє нинішня влада, аби лише не допустити впливу опозиції на громадськість. Про це знаю з власного досвіду. Коли минулого року я організував зустрічі Олега Тягнибока з громадськістю в Черкаській області чого ми тільки не наслухались від підпорядкованих державним адміністраціям будинків культури: найчастіше це були ремонти, реконструкції і т. д.

 

Радувало тільки те, що варто було лише оголосити про приїзд лідера «Свободи» і всі будинки культури почали ремонтувати. Придумували все що завгодно, цього разу, оскільки приміщення вже відремонтовані, придумали ноу-хау - потоп.

 

На останньому засіданні Комітету опору диктатурі я на власні очі бачив підписання Н. Королевською заяви про вступ до КОДу, де вона стала 11 членом Об’єднаної опозиції. 

 

Тож, шановна Наталія Юріївна, вітаю Вас зі вступом до КОДу! Як бачите, не легко опозиціонерам, бо влада робить все, щоб зберегти себе, обмежуючи наше конституційне право на зібрання, акції протесту тощо.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.