Чому міністр освіти боїться Історії України

18 лютого 2012, 16:27
Власник сторінки
0
689

Як стало сьогодні відомо міністр освіти Дмитро Табачник вирішив скасувати вивчення історії України для 5-9 класів.

Як стало сьогодні відомо міністр освіти Дмитро Табачник вирішив скасувати вивчення історії України для 5-9 класів. Та скоротити вивчення української мови до 2 годин на тиждень. З цього виникає питання. Чому міністр освіти боїться Історії України. Що в нашій історії так непокоїть міністра, який і сам є дипломованим фахівцем з вивчення історії. 
Спочатку міністр забрав з підручників вивчення відомостей про героїв Крут, скоротив відомості про національно-визвольну боротьбу ОУН-УПА. Яка би вона не була нехай люди по фактах самі вирішують вивчаючи історію. Забрав вивчення помаранчевої революції. Але як виявилося цього мало для міністра-історика тепер він вирішим зовсім скоротити такий предмет.
Напевне все таки щось є у історії нашої держави що нашому міністру не дає ночами спати, і як він цього не старався він не може це скрити, тому я надіюся на розум на мужність українського народу. Який не дивлячись на прояви знищення народу все ж таки виведуть псевдо міністра на чисту воду.
Також крім історії наш міністр скорочує кількість годин на вивчення української мови та літератури. Не для того щоб дітям було важче здати ЗНО яке так мозолить очі псевдо-міністру. Тому робіть висновки самі, я для себе вже зробив.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.