Для Лещенка про ботів Януковича

20 лютого 2012, 08:56
Власник сторінки
Лідер Руху простих людей
0
1440
Для Лещенка про ботів Януковича

Хочу поговорити про інших ботів – ботів Януковича. Їх немає в інтернеті, вони - у телевізорі. Вони - без аватарів та ніків.


Уважно слідкував за інформаційною війною журналіста Лещенка та, так званих, ботів Тимошенко. Нагадаю, через його критичні публікації про  Тимошенко, її прихильники «накрили» журналіста тисячами коментарів, інколи, квазіобразливого характеру.
В української опозиції ніколи не було доступного інформаційного майданчику. ЗМІ належать олігархам та державі. Інтернет – порятунок від інформаційного заточення. Так звані «боти», коментуючи статті, гостро акцентують увагу  на ключових аспектах. Може це і вигадані люди, але, я переконаний, серед простих людей у них є десятки тисяч реальних двійників які так само думають і говорять. Це позитивний «інтернет-натовп» який вигукує те, що ви можете почути на акціях протесту. Які проблеми? Інтернет - середовище досить просунуте і розумне, воно здатне відділити «мухи» від «котлет» та робити висновки.
Хочу поговорити про інших ботів – ботів Януковича. Їх немає в інтернеті, вони - у телевізорі. Вони - без аватарів та ніків. Це живі люди, які у душі ненавидять свою історичну місію, бо мають гарну освіту, окремі, навіть високий професійний та культурний рівень. Це спікери політичного диявола країни. Це шоумени  партії регіонів. Їх  сотні. Їх брехня загрозливіша за різкі коментарі ботів Тимошенко. Вони «несуть» брехню та маніпуляції через телевізор, ток-шоу  Шустера, Кисельова, у широкі, політично не окультурені та «вироблені» маси -  село, провінційні містечка, регіони. Рух простих людей, лідером якого я є, склав першу п’ятірку ботів Януковича, пропоную обговорити.

Перше місце. Інна Богословська. Баба Параска біло-блакитного майдану.
Її риторика куца та дилетантська. Не стало Тимошенко на свободі – не стало Богословської в ефірі. Вона лаяла Тимошенко, як сусідка сусідку, стоячи на межі городу. Від цієї істерії здригалася уся країна. Вона на першому місці не випадково, бо її істеричне позиціонування, біганина по майданчику ток-шоу, різні витівки – маска (аватар) яку може носити справжній бот. Колись вона була помічена на помаранчевому майдані у Харкові, колись вона обливала брудом свого господаря Януковича, сьогодні вона його спікер  – все це робиться з щирістю і надривом. Вона - універсальний бот, що, очевидно за гроші та прихильність, відпрацьовує сценарії Банкової.

Друге місце. Олена Бондаренко. Блакитна принцеса усної джинси.
Я можу сказати, що ця чарівна вишукана жінка справжня ікона політичної проституції. Ніколи не повірю, що вона вірить у ті ідеали і цінності які «несе» у маси. На її обличчі – відчай з того, що доля вготувала для неї таку місію, захищати очевидне зло. Проте дивіденди від участі  у цій непристойній оборудці по обдурюванню простих людей, змушують її подумати про майбутнє своїх дітей та віддатися справі ПР.

Третє місце. Анна Герман. Медіа-перекладач Януковича.
Місія цього бота – прати та прасувати публічну поведінку Януковича. Вигадувати, що він мав на увазі – і є головною роботою Герман. По чоловічому, мені соромно за президента – адже коли вона публічно перекручує слова та думки Януковича – вона відверто сміється над ним. У вузькому родинному колі, напевно, висміює його та самостверджується за рахунок його вад.  

Четверте місце. Сергій Тигіпко. VIP - бот ПР.
Його у політичній мережі зареєстрував ще Леонід Кучма. З того часу він обслуговує дохідні тренди у політиці. Його актуалізують тоді, коли треба «відпрацювати» Яценюка чи Тимошенко, нових лідерів. Його тема – обґрунтування непопулярних реформ. Ця маска прихильника непопулярно-популярного знущання над простими людьми через податкову, пенсійну та інші реформи добре розуміє, що єдиною розумною непопулярною реформою може бути ревізія кіпрської частини українського бюджету, де у нього є своя вагома частка. А відтак залишається скорочення пенсій, підвищення пенсійного віку та податків.

П"яте місце. Віктор Янукович. Сам собі Бот.
І, нарешті, головний бот – Віктор Янукович. Насправді того чоловіка з біг-борду не існує в природі – це бот вигаданий добре ешелонованою українською мафією. Це не реальний, віртуальний персонаж який сам став заручником своєї маски: адже гарно усвідомлює як трагічно може закінчити свою кар’єру бота. Віч-на-віч, прості люди можуть нагадати йому ціни на газ, закриті школи та лікарні, податки, пенсійну реформу, переслідування опозиції, свободу слова, вже існуючий голод та епідемію безробіття в країні.
 Проте, війна ботів, в історичному розрізі, дешева сценка. В якомусь розумінні кожен з нас є таким самим ботом, носячи лише маску небайдужого громадянина. Прийшов час  зірвати маски з себе та потурбуватися про завтра нашої Батьківщини, їй подарувавши частину своєї волі, розуму і серця.

--
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.