Україна в лайні

21 лютого 2012, 10:03
Власник сторінки
Адвокат, член Ради Адвокатів міста Києва
0
1322
Україна в лайні

Напередодні Євро, Україна зустрічає іноземних туристів обмерзлою взимку та вонючою літом «вбиральнею» з рідними кожному українцеві літерами «М» і «Ж».

Офіційні та провладні засоби масової інформації звітують : «Україна готова до Євро!», « В Україні збудовано дороги!», «В Україні стало краще жити!».

 Між тим не потрібно далеко їхати, аби зрозуміти,  як будуть відчувати себе іноземні гості  в Україні, якщо вони раптом вирішать відвідати який-небудь районний центр в Україні або наприклад відвідати географічний центр України в м. Шпола на Черкащині .

Для цього їм доведеться подолати рейсовим автобусом двісті кілометрів на південь від Києва протягом чотирьох годин. Хоч вони і іноземці, але фізіологічні потреби в них такі самі як і в українців, з тієї різницею , що вони виховуванні задовольняти природні потреби в  туалеті, а українці в кущах.

 До чого туту лайно ?  А до того, що через сорок хвилин поїздки в автобусі у більшості пасажирів виникне потреба сходити в туалет, який має бути на першій зупинці рейсового автобуса в містечку Кагарлику. Натомість вихований іноземний турист побачить не туалет європейського зразка, а будівлю радянського зразка типу «сортир» в який треба заходити в протигазі, в резинових  чоботях, а ще краще  надівши на себе комплект хімічного захисту, про який правда іноземцям нічого не відомо.

 Що зробить вихований іноземний турист - піде геть та буде чекати наступної зупинки автобуса. І дійсно, через сорок хвилин його автобус робить зупинку  в козацькому місті  Корсунь . Вихований іноземний турист жадібно шукає туалет, але натомість отримує «сортир» 60 року забудови, в який небезпечно заходити, бо можна не вийти.

 Що робить вихований іноземний турист - їде далі . На зупинці в районному Городищі та сама жахлива «картина маслом». Але жах чекає іноземного туриста і далі, адже географічний центр України Шпола знову зустрічає іноземного туриста обмерзлою взимку та вонючою літом «вбиральнею» з рідними кожному українцеві буквами «М» і «Ж».

І це все при тому , що на кожній зупинці є будівля автовокзалу, яку в більшості випадків використовують не за призначенням.

Тож комфорт іноземних туристів залежить в першу чергу не від стадіону в Києві чи Донецьку, а від комфортного  туалету на автобусному, та і в решті решт і залізничному вокзалі.

А мешканці міст , про які я згадав або не згадав, нехай на мене не ображаються, а подбають про місце, в якому  зустрічають гостей .  

28502390.100398684.1329823440.aa327ce6990267c9ff1caad00cc94937
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
ТЕГИ: городище,шпола,кагарлик,корсунь
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.