Табачник – міністр освіти України???

21 лютого 2012, 18:14
Власник сторінки
лідер "Української громади Києва"
0
516

Міністр освіти України (???) справляє враження порядної освіченої людини лише коли мовчить...

Міністр освіти України (???) справляє враження порядної освіченої людини лише коли мовчить, бо коли він починає говорити він виказує, що він є неуком. Ті роз’яснення, які він дав напередодні сьогоднішнього свята зайвий раз переконують у цьому. http://www.pravda.com.ua/news/2012/02/20/6959027/

 

Таки правда, в Європі 80% школярів вчать дві мови. В Україні вчать три мови практично 100% школярів: українську, російську і переважно англійську. Якщо Табачник не знає, що російська мова – це іноземна мова, то хочу повідомити, що російська мова - це державна мова Російської Федерації.

 

Звичайно, в Україні є росіяни, для яких російська мова є рідною, французи для яких французька рідна, німці з рідною німецькою, але це ніяк не означає, що російська, англійська, німецька і французька, які є офіційними в певних державах, є не іноземними для України.

 

Тож, якщо перекласти заяву Табачника з міністерської на українську мову, це означає, що в української мови заберуть години, щоб віддати їх іноземним мовам. Можливо для когось це буде російська.

 

Сьогодні в День української мови я хотів би нагадати всім, в тому числі і міністру, що якщо в української мови і далі забиратимуть години шкільної програми, я вже не кажу про історію України, то народ, який може вибачити низький рівень життя і маленькі зарплати стане на боротьбу з режимом. Адже мова, церква, культура та історія – це основа держави!  

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.