Обговорення безпеки журналістів обіцяє бути скандально-цікавим

24 лютого 2012, 23:28
Власник сторінки
журналіст
0
490

До участі у засіданні круглого столу запрошуються журналісти, представники громадських організацій, Представництва Президента України в Криму, Верховної ради АРК, Ради міністрів Криму, Сімферопольсько

27 лютого з 13.00 до 15.00 в Сімферополі, в Інформаційному прес-центрі, за адресою вул. Севастопольська, 8, відбудеться круглий стіл на тему: «Чи безпечно бути журналістом у Криму?»

Організатори заходу – Незалежна медіа-профспілка України, Комітет з моніторингу свободи преси в Криму, Кримський Незалежний центр політичних дослідників і журналістів.


 Теми для дискусії:

 1. Презентація міжнародного проекту з безпеки журналістів, який буде реалізовуватися Незалежною медіа-профспілкою України та Національною спілкою журналістів України за підтримки Міжнародної федерації журналістів.

2. Чи безпечно працювати журналістам в Криму? Складові безпеки в роботі журналістів - загальне обговорення учасників круглого столу.

3. Відновлення роботи журналістської «групи швидкого реагування».

Як самоорганізація може допомогти журналістам.

4. Роль профспілок у повсякденному захисту журналістів: редакція, суспільство, органи влади.

5. Питання та відповіді.


 Основні доповідачі:

 Сергій Гузь, виконавчий секретар Незалежної медіа-профспілки України.

 Володимир Притула, голова Комітету з моніторингу свободи преси в Криму.

 Олексій Дрьомов, голова правління Інституту розвитку Криму.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.