Режим укорінюється

27 лютого 2012, 17:23
Власник сторінки
0
452

В Україні режим олігархічного клану, набирає силу і відверто плює на закон.

В Україні режим олігархічного клану, набирає силу і відверто плює на закон. Такий висновок можна зробити після сьогоднішнього рішення суду по справі екс міністра внутрішніх справ Юрія Луценка. Я як громадянин цієї держави спостерігав за цим псевдо процесом від початку і до сьогоднішнього дня.
Ми могли бачити як людину яка спокійно проживала на одному місці цинічно затримали без належних на те причин. Бо він не порушував законодавства.  І справно ходив на допити. Потім коли почався допит свідків вони почали відмовлятися від свідчень. Деякі з них говорили що надані їм свідчення диктувалися слідчими.
Тому і так було зрозуміло що його підставили.
Але я попробую відійти від самого суду. Якщо розміркувати добре то наказ на святкування дня міліції Луценку надавалися з гори. А безпосереднім його керівником за тією конституцією був чинний президент України а тоді примєр-міністр Віктор Янукович. З цього виникає питання. Чому він не сидить поряд з Луценком. Чому судять лише тих людей які претендують на місце лідера опозиції. З цього також випливає питання хто слідуючий з лідерів опозиції отримає термін ув'язнення. І яка буде цього разу стаття. Так як український суд став ручним і вже нічого не вирішує. І 3 гілки влади об'єдналися в 1, і тепер вона носить назву банкова. Ну що ж будемо надіятися на краще. 
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.