Я роблю це вже 16 рік поспіль

27 лютого 2012, 20:10
Власник сторінки
лідер "Української громади Києва"
0
562

Сьогодні перший день Великого посту

Сьогодні перший день Великого посту, і як на мене, кожна віруюча людина в такі дні має зосередитись на головному – на духовних цінностях, і аж ніяк не продовжувати битву за славу, за матеріальні блага чи «спортивні досягнення».

Це важко, бо ми звикли, що одні за зміну життя вже сьогодні, хтось за щось інше, а треба заглибитись у себе і переключитись на іншу швидкість, особливо якщо ти робиш це для себе. Я роблю це вже 16 рік поспіль: не палю, не вживаю алкоголь, не вживаю їжу тваринного походження, намагаюсь бути спокійнішим, ставитися поблажливіше до помилок людей довкола та «недосконалості» світу…

На моє переконання, люди у цей день мали б подумати про душу і не гнатися за повсякденними речами. Але, на жаль, таке враження, що нічого не змінилося. Невідомий режисер продовжує збурювати пристрасті: на рівному місці знайшовся український слід у знешкодженні заговору проти Путіна та прозвучали чергові дивні політичні заяви старшого брата найгарнішого чоловіка України, а Попов взагалі не знайшов нічого кращого, ніж готуватись до 1530-річчя Києва… і т.д.

Тому кожен українець повинен вирішити, що для нього важливіше, особливо в цей день: гонитва за суєтними речами чи пошук вічних істин. Я обираю друге.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.