Спільна ПРАВДА - новий незалежний телепроект

04 березня 2012, 06:23
Власник сторінки
Creator
0
1177
Спільна ПРАВДА - новий незалежний телепроект

Спільна Правда - телепроект, завданням якого є донесення правдивої інформації про найголовніші події сьогодення.

Сьогодні, коли опозиція не має реального доступу до головних телемайданчиків України, а усі центральні ЗМІ належать "газовим" олігархам і підконтрольні дачно-межигірському диктатору... 

Ми запустили власний, незалежний телепроект "СПІЛЬНА ПРАВДА", в якому даємо вичерпний і правдивий аналіз головних подій сьогодення в Україні. Ми робимо все, щоб наша телепередача була змістовною та базувалася на чітких аргументах щодо нинішніх українських реалій від запрошених нами експертів та політиків.

Отже зустрічайте - передача "Спільна ПРАВДА" з Олександром ДАНИЛЮКОМ, виходить на 77 місцевих телеканалах України. Для тих хто немає можливості перегляду передачі в ефірі, ми після виходу на телеекранах, завантажуємо передачі на каналі Youtube, де їх можна переглянути в будь-який зручний для Вас час.

Також, Ви можете ставити нам свої запитання на сторінці Facebook

***
Відповіді на ці гострі запитання дають: експерт з питань ПЕК, журналіст - Андрій СТАРОСТІН  та юрист - Назар ПЕРВАК.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.