Новий Путін переміг старого Путіна!

04 березня 2012, 22:14
Власник сторінки
політичний експерт, письменник
0
559

Російська влада вкотре продемонструвала свою передбачуваність. Переміг колективний Путін! Тобто новий Путін переміг старого Путіна.

Російська влада вкотре продемонструвала свою передбачуваність. Переміг колективний Путін! Тобто новий Путін переміг старого Путіна. Новий Путін вивів на політичну арену своє ліберальне альтер его – Михайла Прохорова, зберіг своє комуністичне альтер его – ГАЗа (Геннадія Андрійовича Зюганова), притримав на всяк випадок своє юродиве альтер его – Володимира Жириновського, і своє чиновне альтер его – Миронова. Вибори були зроблені ще на етапі реєстрації кандидатів, і всілякі там вебкамери із тисячами спостерігачів усього лише спосіб легалізувати давно сформований результат. Це як іти на бої братів Кличків – зрозуміло що якийсь Кличко натовче якогось чергового неправославного і несловянина, питання лише в якому раунді і чи це буде нокаут. чи за очками. Путін переміг тому, що російський соціум потребує патерналістського супроводу, а еліта не має жодного бачення російської перспективи без Путіна. Тільки Путін за роки перебування у владі вже не фізична особа – Володимир Володимирович Путін, це колективний Путін, в котрому як мінімум перший ешелон прочитується в списку російського "Форбс", плюс держслужба – перший ранг, перша категорія, або щось аналогічне. Які перспективи для України забезпечує прихід Путіна на найвищу посаду в Російській Федерації ми будемо завтра обговорювати з експертами в агенстві "RegioNews". Для тих, хто в цей час буде біля компа, є змога переглядати конференцію в прямій трансляції на сайті агенства.

ПРЕС-КОНФЕРЕНЦІЯ ЕКСПЕРТІВ УКРАЇНИ ТА РОСІЇ: "Результати виборів президента 1/6 суші: наслідки для Росії і світу"

У понеділок, 5 березня, о 12.00 в медіа-холі інформаційного агентства "RegioNews" відбудеться прес-конференція експертів України та Росії на тему: "Результати виборів президента 1/6 суші: наслідки для Росії і світу".

Свої думки з приводу ситуації, що склалася і прогнози на майбутнє озвучать – російський, американський політолог, директор російських і азіатських програм Інституту світової безпеки Микола Злобін, директор аналітичного центру "Universitas" (м. Київ), керуючий партнер PR-агентства "Media Brand" Іван Слободяник, головний редактор сайту "Гуляй-Поле" (politua.su) (м.Львів) Віктор Тимошенко; український політичний експерт, центр "Політика" (м. Київ), Володимир Цибулько; український політолог, керівник дослідницьких програм аналітичного центру "Universitas" (м. Київ) Олексій Якубін; український політичний експерт Леся Яхно.

Адреса: Київ, вул. Хрещатик, 10-Б, 3-й поверх, оф. 8.

Акредитація за телефонами: 278-80-80, 097-841-30-05.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.