Початок кінця

06 березня 2012, 08:39
Власник сторінки
0
1339
Початок кінця

Рупор Партії Регіонів голосує за президенство Петра Порошенка, а як же Янукович?



У класичному фільмі "Падіння Римської імперії" дії відбуваються у ІІ столітті н.е., за три століття до справжнього падіння і руйнування Риму. Але автори фільму, розкриваючи процес моральної деградації римської знаті, переконані, що падіння імперії – справа часу, і жодні майбутні завоювання та перетворення її уже не врятують.

Аналогічним чином, хоча й у вкрай стислі терміни впав СРСР. Розпад його почався з того, що комуністичні та комсомольські ватажки на партійних зібраннях та мітингах говорили одне, а у саунах та на кухнях – інше, цитували останні промови членів Політбюро і розповідали анекдоти про Брежнєва, писали статті у газету "Шлях комунізму" і читали машинописи дисидентів.

Крах політичного режиму, політичної партії починається з того, коли її члени та функціонери перестають не просто вірити у те, що вони роблять, а висловлюють власну зневагу публічно, не соромлячись того, що їхні дії стають відомими громадськості.

Простий приклад. Прес-секретар Вінницької обласної організації Партії регіонів така собі Даша Уманська на опитування Мустафи Найема у соціальній мережі Facebook "За кого з українських політиків Ви проголосували би на виборах Президента?" відповіла "за"... Петра Порошенка!



Результати цього опитування були оприлюднені в «Українській Правді» http://blogs.pravda.com.ua/authors/nayem/4f3b25d2ca51d/

Чи то не розуміючи того, що її акаунт автоматично внесений до переліку користувачів, які вибрали зазначений варіант, чи то абсолютно нехтуючи думкою власного партійного керівництва? Останнє – найімовірніше.

Хоча, як кажуть «гроші не пахнуть», яка різниця в кого отримувати зарплату?
Сьогодні, перед очами партійних начальників, безумовно, слід розповідати про небачену довіру, яку електорат надає правлячій партії, про райдужні перспективи Партії регіонів, про нові здобутки влади. А за стінами робочого кабінету можна розслабитися. І чесно сказати, що у політичної сили, на яку працює Даша немає перспектив. Що на майбутніх виборах Партію регіонів чекає катастрофа. Що слід уже зараз шукати нового роботодавця.

А тому і робляться такі, на перший погляд, "невинні" кроки. Проголосую. А там, можливо, й помітять. І оцінять, що штатний працівник апарату провладної партії уже зараз готова змінити місце роботи. Це – максимум. А мінімум – продемонструвати всім прогресивним користувачам Інтернету, що офіційні слова партійного рупора та її справжні думки – різні речі.

Але…постає логічне питання, якими ж повинні бути методи ідеологічної пропаганди Партії Регіонів, щоб населення країни остаточно не втратило довіру до Президента та правлячої партії, якщо навіть люди, які повинні «кувати» ідеологію та агітацію для своєї політичної сили, самі не вірять та відверто зневажають своїх роботодавців?

Волевиявлення людей, проголосувавших за того чи іншого кандидата можна побачити ТУТ https://www.facebook.com/questions/2675988744999/. На превеликий жаль, навіть після видалення з акаунту "палева",  результати голосування залишаються на сторінці автора опитування.

Володимир Савченко

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
ТЕГИ: Янукович,Facebook,Порошенко,Мустафа Наем,Партія регіонів,Вінницька область,Адміністрація Президента,Вінниця,вінницька влада,прес-секретар,Джига,Даша Уманська,Татусяк
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.