Міліція взялась за сумські кондоми (оновлено)

06 березня 2012, 11:38
Власник сторінки
журналіст
0
453

Читати про владний бєспрєдєл.

У вівторок, 6 березня о 8:00 ранку, в Сумах, було затримано голову Сумської обласної організації Всеукраїнської громадської організації "Молодий Народний Рух" Андрія Рибалка. Як повідомляє сам затриманий через смс-повідомлення можливою підставою для його затримання була участь в акціїї "Справжній уркаїнський през" в Сумах.

Нагадую, акція відбулася 29 лютого перед входом до сесійної зали де проходила сесія Сумської міської ради. Активісти Чорного Комітету і "Молодого Народного Руху" роздавали депутатам презервативи "Справжній український през" із "Партії кондомів".Це було проведено на знак солідарності із затриманими та засудженими на 15 діб активістами, які провели аналогічну акцію 24 лютого в Києві.

Акція була законною, бо на передодні було подано заяву на проведення заходу. На упаковці політичного презерватива було зазначено, що всі персонажі вигадані і будь-яку схожість вважати випадковою. Тож виникає питання – чому кожного разу мєнти так сполохаються?

Враховуючи всі деталі ситуації, що склалася, можна зробити висновки, що дії "правоохоронних" органів є політичними репресіями проти активістів. Цим режим в черговий раз лише підтверджує свою незаконну, репресивну та бєспрєдєльну природу.



UPD 9:50 : Як повідомив Максим Паляниця, активіст Молодого Народного Руху, затриманому інкримінують ст.185 ч.2 Адміністративного кодексу "Створення умов для організації і проведення з порушенням установленого порядку зборів, мітингів, вуличних походів або демонстрацій...". Йому висунуті обвинувачення як організатору акції. Наразі його везуть в суд.


UPD 12:18 Як стало відомо, суддя Зарічного районного суду в м.Суми Богдан Бурда відправив справу по факту роздачі політичних презервативів на додаткове опрацювання. Андрія Рибалка відпустили.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
ТЕГИ: ЧорКом,бєспрєдєл,презервативи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.