У Харкові "Студентська Свобода" донорством відзначила роковини загибелі Шухевича

06 березня 2012, 17:33
Власник сторінки
Спеціаліст з споживчого кредитування.
0
391
У Харкові  Студентська Свобода  донорством відзначила роковини загибелі Шухевича

5 березня 2012 року Харківська "Студентська Свобода" вшанувала 63 роковини смерти Головного Командира УПА Романа Шухевича, здавши кров до Харківського центру крови.

5 березня 2012 року Харківська "Студентська Свобода" вшанувала 63 роковини смерти Головного Командира УПА Романа Шухевича, здавши кров до Харківського центру крови. Під час акції "Українська кров – українським дітям" націоналісти скріпили зв'язок поколінь та власним прикладом надихнули українців на підтримку побратимів, які потребують допомоги.

Кров молодих свободівців було передано онкохворим дітям, адже ті потребують переливання ледь не щодня.

"Я вірю, моя кров врятує чиєсь життя. Це для мене надзвичайно важливо, адже за часів УПА мої побратими віддавали життя одне за одного. У такий спосіб я доєднався до них і, можливо, подарував хоча б один день життя хворій дитині", – каже свободівець Мирослав Мисла.

Харківський осередок "Студентської "Свободи" в організованій здачі крови участь взяв уперше. Однак молоді активісти впевнено висловили готовність до регулярного донорства, зокрема до акції у формі "донорського марафону".

Прес-служба Харківської обласної організації ВО "Свобода"
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
ТЕГИ: нація
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.