Дискримінація розумних дебілами.

07 березня 2012, 16:08
Власник сторінки
Прямые и венчурные инвестиции. Высокие технологии и интернет-проекты.
0
514
Дискримінація розумних дебілами.

Щоб вибирати та бути обраними в Україні потрібен ценз інтелектуальної спроможності

Чому дебіли приймають дебільні рішення в Україні? - Дебіли вибирають дебілів до органів влади з-поміж таких же дебілів, як і вони. 

Пропоную:
ввести ценз інтелектуальної спроможності для тих хто обирає і кого обирають. Брати участь у виборах мають право лише люди з IQ не нижчим за 90. Обраними до будь-яких органів влади можуть бути люди з IQ не меньшим за 130. Ми ж хочемо щоб люди приймали розумні рішення, так? 

Механізм: 
щоб бути обраним, потрібно пройти НЗО з визначення IQ. Навіть посереднім людям робиті у владі немає чого.

Щоб обирати, на віборчій дільниці бюлетені видає автомат. Виборець кладе в сканер автомата свій паспорт. Потім машина задає кілька питань на перевірку IQ. Якщо тест пройдено - автомат видає бюлетень, якщо ні - ще дві спроби. Якщо всі три спроби провалено, бюлетень не видається. Це означає, що людина неспроможна прийняти розумне рішення, від якого залежить доля країни та інших людей.


Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.