Новий логотип Києва. Чому з нами поводяться як із дурними дітьми?

14 березня 2012, 13:51
Власник сторінки
0
523
Новий логотип Києва. Чому з нами поводяться як із дурними дітьми?

Доброго дня!, Моє ім'я Олександр. Я Українець. Якщо людина яка це читає хочаб трошки шанує своє місто і може хоч якимось чином вплинути, то не дозвольте так осоромити велике місто, місто-герой Київ!

Сонце встає над Дніпровськими кручами. Починається новий день. Ласкаво просимо у найдорожчий дитячий садок у світі - місто-герой з історією у 1500 років - Київ. Місто, у якому переважна більшість мешканців, або вихованців - дурні діти, або лише такими здаються, тому що не бажають нічого робити для того щоб здаватися чи бути розумнішими та рости. Ці діти абсолютно не цікавляться сенсом усього що відбувається навколо них і тим паче за межами їхнього "будинку". Вони знають тільки те, що одного разу їх сюди за маленьку ручку привели, нічого не пояснили та залишити тут жити. Іти їм усім нікуди, нікому вони не потрібні. І тепер вони сидять собі у своєму садочку, бавляться, казяться, а їхні вихователі, втративши гідність і сором, спокійно на них наживаються і роблять усе можливе для того щоб і зовсім довести усіх до вегетативного стану. Але ж так не може продовжуватися вічно! Тому що поряд з цими "дітьми" хоч і в переважній меншості, але живуть дорослі, розумні, культурні люди. І цим людям незрозуміло чому до них таке відношення. Чому людина тиче дорослій людині цукерку, щоб та для неї розповіла віршика на стільці. 

З якої сторони не подивишся, а проблема завжди в людях (кєп). Але скільки б  мені не казали про те, що для того щоб побачити хто в цьому винен треба просто подивитися у дзеркало, я цього ніколи не сприйму. Мені не соромно дивитися у дзеркало. Я весь час намагаюся вплинути на тих, на кого можу, але цього завжди замало і я впевнений цо є багато людей які мене підтримають. Розумні люди тільки тоді зможуть щось змінити, коли сила протидії з боку нерозумного населення буде меншою. Це не "ми" дозволили нашим найманим менеджерам зробити себе нашими господарями. Це зробила конкретна група людей, яка зробила ставку на отупіле населення і була права. І винуватити в цьому можна лише більшість нашого населення, нашу зграю йолопів, у яких в голові вітер гуляє і лише по вихідним залітає "ікс фактор"(використав як збірний образ масового телебачення, проти передачі нічого не маю). Але влада ще своє отримає, а змінюватися усе почне, я в цьому впевнений, лише поступово, поки не помре достатньо тих людей і жили у СРСР і жили СРСР-ом і поки їх не замінить молода еліта, яка в свою чергу має обов'язок перед суспільством - впливати на людей з викривленим світоглядом. Не відноситися до них як до нижчих істот, а як до рівних, як воно і має бути. І мета завжди була і залишиться у тому щоб виховати у населенні гідність! Треба якимось чином змусити людей відірвати очі від телевізорів, показати їм як живуть люди у нормальних країнах, тобто у країнах, якими нормально керують. Змусити людей зрозуміти, що світ не закінчується за межами їхньої, заваленої сміттям, квартирки, вулиці, району, міста. Ще існує цілий світ, який може бути доступний. Але для цього треба уміти думати, аналізувати, фільтрувати інформацію. Необхідно розширювати світогляд вчинками, подорожами, книжками - діями. Думати своєю головою!   

Моя думка заключається в тому, що обраний на абсурдному і непотрібному смс голосуванні логотип столиці України не витримує жодної критики і викликає у мене, корінного киянина, мало не сльози, реальну злість та бажання звідси поїхати геть, тому що соромно. На конкурсі був представлений лише один професійний логотип - "Київ. Ви повернетесь знову" №8. Я не зацікавлена особа і не маю жодного відношення до людей, які його створювали, але маю відношення до мистецтва та смаку оскільки маю освіту архітектора і маю великий досвід у сфері дизайну. І я просто шокований та обурений! Я не можу просто промовчати. Обраний логотип - "дитячий садок" і робить з міста посміховисько. Це вам підтвердить будь-яка професійна і адекватна людина. Не залишайтесь байдужими. Ми занадто багато часу це робили...

 Дякую!

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.