Степан(ида) Бандера?

14 березня 2012, 17:23
Власник сторінки
політичний експерт, письменник
0
499

Суд в демократичному світі відсуджує ділянки на Марсі вже досить давно, а в нас поки що лише регулює історію! Розвиватися втім є куди!


От хто на вашу думку є сучасною реінкарнацією Степана Бандери? Язик  так і повертається  сказати – Олег  Тягни…. Але так і недовертається! Бо для ворогів українства Бандера  був як мінімум породженням  сатани, і як оптимум - чортом  у вишиванці. Так, зовсім недавно дехто із земляків цієї жінки пробував подавати її не інакше як чортом у вишиванці, та ще й у спідниці. Тому то  вищезгаданий Олег Тягни….так би мовити не дотягує. Бо тепер  реінкарнацією Бандери  є саме ця жінка – Ганна Миколаївна Герман.

Чому? А ось чому! Всі пригадують судову тяганину довкола звань Героя України присвоєних Віктором Ющенком посмертно  Степанові Бандері, Романові Шухевичеві, Василеві Стусові та Володимирові  Івасюкові. Один тепер вже  небезвідомий , як казали  в давнину на батьківщині Ганни Герман – меценас, тобто правозахисник, тобто  адвокат зрозумів демократію як інструмент  захисту ущемлених прав себе самого шляхом судового ущемлення прав мільйонів  українців, світогляд яких не співпадає зі світоглядом його самого, коханого, тобто закоханого в самого себе пана  Володимира Оленцевича Дякуючи  українській судовій системі, а в неї захекані, тобто « закохані» мільйони українців ще більше ніж пан Оленцевич в самого себе,  ну позбавив Степана Бандери  і Романа Шухевича звання  Героя України, тільки ж це судове рішення  не змінили світогляд мільйонів – для них Бандера і Шухевич були , є і навіки вічні будуть Героями України, тільки чи стали після такого  судового рішення земляки Ганни Герман менше поважати   свою, а не Оленцевича  Україну?  Бо ці люди за Україну боролися  і за демократичне право Оленцевича, це не Оленцевич боровся за їх демократичне право!

Новий гіперпроект пана Оленцевича по створенню собі адвокатського  імені - подання до Вищого Адміністративного суду щодо позбавлення місця праці у Адміністрації Президента радника з гуманітарних питань  Ганни Герман за  риторичну  фігуру «знала б, вбила б». Цим поданням пан Оленцевич ставить фактично  в один ряд Бандеру, Шухевича, Стуса, Івасюка та Ганну Герман, що для самої Ганни Миколаївни є чи не найкращою  рекомендацією її заслуг перед  Україною, та виправданням  своєї діяльності на посаді. Степан(ида ) Бандера як радник  Президента з гуманітарних питань! Круто! Це вже не жарти, очевидно! Тепер попробуйте сказати,  що Янукович не український Президент !

І наостанок  - пану Оленцевичу   лишається  після позивання до Ганни Герман тепер  позиватися до Тараса Шевченка в тому, що пишучи прозу російською, ще й маючи поему «Тризна» він, Кобзар, Пророк Українського Народу незаконно присвоїв собі звання Пророка і Кобзаря, а суд пану Оленцевичу  допоможе проголосити Шевченка – Великим Кобзоном Українського Народу. Пардон, Йосипе Давидовичу, не маю на меті  Вас образити,Ви тут ні до чого, просто співзвучність слів!

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
ТЕГИ: Ганна Герман
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.