У Податковому університеті вшанували воїнів-інтернаціоналістів

15 березня 2012, 18:01
Власник сторінки
0
392
У Податковому університеті вшанували воїнів-інтернаціоналістів

З нагоди святкування Дня пам’яті воїнів-інтернаціоналістів у Національному університету ДПС України пройшли урочистості

З нагоди святкування Дня пам’яті воїнів-інтернаціоналістів у Національному університету ДПС України пройшли урочистості, у яких взяв участь народний депутат України, ректор Петро Мельник, Ірпінський міський голова Володимир Скаржинський, керівництво та представники Ірпінської спілки воїнів-інтернаціоналістів, громадськість Ірпеня.

Петро Мельник подякував учасникам зібрання за те, що хвилиною мовчання присутні згадали тих, хто загинув у Афганській війні. «Вам випав не простий шлях – і ви пройшли його. Дякуємо Вам за це», – додав Петро Володимирович. «Ми змінюємось, і наше місто змінюється на краще. Порівняно з минулим роком є зміни – збудована нова дорога Ірпінь-Київ, нове сучасне медичне обладнання встановлене у нашій Ірпінській міській лікарні. Ми з Вами можемо консолідувати зусилля і разом йти по життю», – звернувся народний обранець до присутніх ветеранів-афганців.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
ТЕГИ: Петро Мельник,нудпсу,День пам’яті воїнів-інтернаціоналістів,володимир скаржинський
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.