Святкування 80-річчя з Дня свторення Київської області

15 березня 2012, 18:24
Власник сторінки
0
529
Святкування 80-річчя з Дня свторення Київської області

У Національному університеті ДПС України відбулись урочистості з нагоди святкування 80-річчя з Дня свторення Київської області

У Національному університеті ДПС України відбулись урочистості з нагоди святкування 80-річчя з Дня свторення Київської області. У заходах взяв участь народний депутат України, ректор Петро Мельник, Ірпінський міський голова Володимир Скаржинський, депутат Київської обласної ради Ігор Борзило, почесні гості та мешканці міста, які творчею працею та своєю наснагою звеличують не тільки місто Ірпінь, а й Київську область.

"Кожен з Вас не тільки свідок, а й творець історії Ірпінського регіону, Київщини та загалом країни. Історично склалось, що в Ірпені творили та жили вчені, літератори, музиканти, майстри пензля. Приірпіння має потужний промисловий потенціал, курортні місця, де відновлюють своє здоров'я та сили. Ми маємо берегти свій край", – сказав у вітальному слові Володимир Скаржинський, який подякував народному депутату Петру Мельнику за сприяння у будівництві нової дороги Ірпінь-Київ, спорудження спортивного комплексу, а у майбутньому може створити льодовий палац.

"Завдяки нашим ветеранам ми маємо мир. Свій високий рівень моралі вони передають нам, своїм нащадкам. І це набагато важливіше, ніж матеріальні цінності. Головне – зберегти їх і не розплескати по життю. Я вдячний за військово-патріотичне виховання", – сказав Петро Мельник, звертаючись до ветеранів, які були присутні на урочистих заходах.

Петро Мельник та Володимир Скаржинський вручили подяки та почесні грамоти мешканцям Приірпіння.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
ТЕГИ: Петро Мельник,Ірпінь,Київська область,нудпсу,скаржинський,борзило,приірпіння
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.