Засідання Федерації футболу Києво-Святошинскього району

16 березня 2012, 12:39
Власник сторінки
0
645
Засідання Федерації футболу Києво-Святошинскього району

Представники 49 футбольних команд Києво-Святошинського району засідали у Національному університеті ДПС України

Представники 49 футбольних команд Києво-Святошинського району, що входять до районної Федерації футболу, засідали у Національному університеті ДПС України за участю народного депутата України, ректора Петра Мельника.  
Тема засідання – «Обговорення подальших перспектив розвитку Федерації футболу району». Виступаючи перед делегатами засідання, Петро Мельник виступив з ініціативою провести фінал Кубку, Суперкубок Федерації Києво-Святошинського району та змагання між чемпіоном та володарем Кубку на стадіоні Податкового університету, що відповідає всім євростандартам. «Футбольні команди Києво-Святошинскього району матимуть змогу грати  на стадіоні університету, який відповідає всім європейським стандартам і розрахований на вісім тисяч вболівальників, – зазначив ректор – Національний університет займає активну позицію у розвитку спорту та фізичного виховання. У стінах ВНЗ не раз проводились міжнародні та всеукраїнські спортивні змагання, чемпіонати. А футбольна команда університету зайняла почесне друге місце на чемпіонаті України серед вищих навчальних закладів».

Петро Мельник відзначив нагородами кращого воротаря, захисника, нападаючого, напівзахисника, тренера та футболіста.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
ТЕГИ: футбол,Спорт,ректор,Петро Мельник,Партія регіонів,федерація футболу,києво-святошинський район,нудпсу
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.