Зустріч-звіт Петра Мельника з мешканцями Коцюбинського

16 березня 2012, 13:08
Власник сторінки
0
414
Зустріч-звіт Петра Мельника з мешканцями Коцюбинського

У селищі Коцюбинське відбулась зустріч-звіт народного депутата України Петра Мельника

У селищі Коцюбинське відбулась зустріч-звіт народного депутата України Петра Мельника, на якій був присутній селищний голова Вадим Садовський, депутат Київської обласної ради Наталя Семко, депутатський корпус селища, громадські організації регіону.

Свою промову Петро Володимирович розпочав з економічних та соціальних аспектів країни, діяльності у Верховній Раді. Він є автором створення Науково-практичного коментаря до Податкового кодексу України, своєрідної податкової конституції. «Зараз я беру участь у розробці нового закону про вищу освіту, де вважаю, потрібно зробити акцент на посилення господарської самостійності вишів країни, щоб вони мали змогу розвиватись», – сказав Петро Мельник.  Народний депутат працює над вирішенням проблем бюджетно-податкової політики держави, над діяльністю місцевого самоврядування, фінансування соціальних програм у регіоні. До речі, саме поняття Ірпінського регіону з’явилось завдяки Петру Мельнику, адже він був одним із найактивніших прибічників його створення й продовжує активно дбати про перспективу розвитку регіону.
 
Майже за рік з ініціативи Петра Володимировича була реалізована державна програма щодо придбання медичного обладнання для медичних установ Києво-Святошинського району, Ірпінського регіону та міста Буча на суму більше ніж 85 млн грн. Для Коцюбинської селищної лікарні було виділено майже 2,5 млн грн, на які було придбано понад 10 одиниць сучасного медичного обладнання. У поточному 2012 році за ініціативою заступника голови Комітету з питань бюджету Верховної Ради планується виділити 2 млн грн на благоустрій селища.

Далі зустріч тривала у форматі запитань та відповідей, більшість яких стосувалось проблем соціального розвитку селища, побутових та земельних питань. «Мені боляче дивитись на хаотичну забудову нашого краю, тому я ініціював створення громадського руху «Зелене варта», що буде стояти на сторожі щодо вирішення цих питань», – сказав Петро Мельник.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
ТЕГИ: Петро Мельник,селище коцюбинське,Вадим Садовський,Наталя Семко
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.