Нова книга Бузини

19 березня 2012, 14:31
Власник сторінки
0
625

О. Бузина знову написав свою книгу. Так б мовити видав новий "шедевр". І про що ви думали? Як й попередні свої писанія про свою улюблену і коханну Малоросію. Ні, звичайно країни такої останім часом не

О. Бузина знову написав свою книгу. Так б мовити видав новий "шедевр". І про що ви думали? Як й попередні свої писанія про свою улюблену і коханну Малоросію. Ні, звичайно країни такої останім часом не з'явилось на політичній карті світу. Просто таку назву "Возрожденая Малороссія" має його нова історична розвідка про (так й хочеться сказать у віках вистрадженої та в мріях виплаканих) Україну пардон Малоросію.

Хтось уже порівняв книжку з такою, як "Чорний Ворон" Шкляра. Навіть прийшло в голову комусь твердити, що тепер в нашому суспільстві накінець з'явилась позиція іншої сторони. Цікаво якої?...

Тепер сей пан розказує, який нещасний малоросійський народ пригнічений якимись там авантюристами мазепинцями. Що справжній українець це є малорос, який створив і російську імперію від Карпат до Тихого океану. А співець такої концепції сам Микола Гоголь!

Виходить у всіх табачників тепер складаний новий план, котрий полягає в тому, щоб заманити тупих хохлів у превлекательную казку про мудрих предків, які витворили собі ідеал слов'янського братерства. Ось лише чвари та гризня між собою не дозволяла застосувати винахід на практиці. І тут у пригоді став сусідній старший брат, виявившись більш кмітливішим.

Історія про термін Малоросія виявляється не нова. От тільки використати її хочуть сумнівні дяді.

Підозрюю я, що не один хохол без пам'яті поведеться на новий міф (прихильники якого є у провладній партії) і втрапить у русскій мір. А все до того йде, бо на часі нації потрібен силбний поводир. А історія з тими хто є частина того великого простору від Карпат до Тихого океану звичайно западе масам в душу. 
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
ТЕГИ: Русский мир,Олесь Бузина,Україна
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.