ІІ Міжнародна науково-практична конференція

20 березня 2012, 14:12
Власник сторінки
0
442
ІІ Міжнародна науково-практична конференція

Підписано Меморандум про співробітництво між Національним університетом ДПС України та Асоціацією платників податків України

15 березня пройшла ІІ Міжнародна науково-практична конференція «Гармонізація оподаткування в умовах глобалізаційних та інтеграційних процесів», у якій взяв участь народний депутат України, ректор НУ ДПС України Петро Мельник, заступник голови Державної податкової служби України Андрій Ігнатов, президент Асоціації платників податків України голова Правління банку ПАТ «Всеукраїнський банк розвитку» Валентина Арбузова.

У рамках конференції, Петро Мельник та Валентина Арбузова підписали Меморандум про співпрацю між Національним університетом ДПС України та Асоціацією платників податків України. В свою чергу, Правлінням Асоціації платників податків прийнято рішення про нагородження Петра Мельника почесною нагородою за активну громадянсь-ку діяльність та особистий внесок у розвиток організації.

Під час конференції, що проходила два дні, обговорювались нагальні питання та гострі економічні теми щодо податкового регулювання національної економіки України, податкова культура як елемент удосконалення системи оподаткування: голландський до-свід та перспективи, підходи до оцінки податкового навантаження в умовах гармонізації оподаткування, особливості справляння ПДВ в умовах упровадження податкового кодек-су України. Петро Мельник зауважив, що нова роль оподаткування виявляється у рамках функціонування різних інтеграційних угрупувань. Зокрема, гармонізація оподаткування є одним з перспективних елементів євроінтеграційних процесів в Україні.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
ТЕГИ: меморандум,Петро Мельник,міжнародна конференція,Всеукраїнський жіночий фестиваль «Аніма»,оподаткування,нудпсу,Асоціація платників податків України,Андрій Ігнатов,Валентина Арбузова
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.