Янукович все більше нагадує Тимошенко

21 березня 2012, 13:00
Власник сторінки
Адвокат, член Ради Адвокатів міста Києва
0
443

Президент все робить для перемоги, натомість отримає поразку.


Кожну владу в країні  оцінюють по  здобуткам та невдачам в політичній , економічній та соціальній сферах. «Здобутками» нинішньої влади є безпрецедентне скорочення соціальних виплат чорнобильцям та афганцям за рахунок чого реалізується соціальна програма «президента» допомоги пенсіонерам та ще раз пенсіонерам– вкладникам .

Але це є не чим іншим як перекладанням коштів з кишені одних в кишені інших в обмін на лояльність на наступних парламентських виборах. Схожу схему вже реалізовувала Юлія Тимошенко, виплачуючи «юліну тисячу». Але і це не вберегло її від програшу та тюрьми.

Всі інші  реформи ( пенсійна, податкова) так само не мають ефекту покращення життя негайно, натомість створило масу незручностей для майбутніх пенсіонерів , підприємців та бізнесу в цілому. Я вже не кажу про провал зовнішньої політики «сидіння на двох стільцях» та  газовому питанні.

«Жирування» провладної більшості в своїх маєтках та розгул бандитизму та прокурорсько-ментовського «беспредела» лише додає делікатності моменту  : «Жить стало лучше, товарищи. Жить стало веселе

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
ТЕГИ: Юлия Тимошенко,Янукович
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.