Роздуми на тему зброї

25 березня 2012, 19:30
Власник сторінки
0
709
Роздуми на тему зброї

Ось подумалось, а чого в Україні і досі немає закону про вільне володіння зброєю?

Ось подумалось, а чого в Україні і досі немає закону про вільне володіння зброєю? 

Відповідь прийшла сама собою, просто влада боїться свого народу без зброї, а що буде якщо у кожного громадянина буде зброя, тоді можновладці не будуть себе відчувати в безпеці грабуючи і зневажаючи свій народ. 

Ви уявляєте, щоб робила влада наприклад 22.11.2010 під час Податкового Майдану як би кожний прийшов до АП (Адміністрація Президента) маючи при собі зброю? А я знаю, Податкового Майдану просто б не було, бо владі прийшлося б зважати на людей коли вони писали і приймали так названий Податковий Кодекс, Трудовий Кодекс, Пенсійну реформу і ще дуже багато яких законів. 

І у нас не вели б себе так нахабно чиновники і податківці да і міліціянти поводили б себе чемно і ввічливо тому, що зброя дає відповідний паритет у відносинах між владою і громадянином. Як кажуть в Америці: «Бог створив людей вільними, а полковник Кольт зробив їх рівними».

Тому треба якомога швидше приймати закон про вільне володіння зброєю в Україні і тоді влада почне нас поважати, адже всі знають, що якщо боїться то поважає, а теперішній режим тим більше може розуміти тільки мову сили.

І з рівнем злочинності я впевнений все б стало гаразд тому, що знову ж  паритет у відносинах між громадянином і злочинцем який буде розуміти, що навіть від маленької і на перший погляд беззахистної жінки може отримати кулю в лоба.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.