Старість не радість, або важка доля Леоніда Макаровича

29 березня 2012, 15:53
Власник сторінки
лідер "Української громади Києва"
0
608

Леоніде Макаровичу, не ганьбіть статус Президента України!

В усіх цивілізованих країнах екс-Президент – це людина, яка займається благодійністю, читає лекції в кращих (а часом і не дуже) вищих  навчальних закладах, в крайньому випадку – пише мемуари. І тільки в нашій країні її 1-й  Президент (прошу не сплутати з Грушевським) не має спокою.

 

Після програшу 2х президентських виборів у  1994 році, Л.М.Кравчук стає  народним депутатом – фракція «Соціально-ринковий вибір», пізніше – депутатська група «Конституційний вибір». У  1998 р. він уже лідер партійного списку СДПУ(о), а в  2006 році – на чолі  списку опозиційного блоку «Не так»….У 2005 році – ініціатор скандалу навколо фінансування виборчої кампанії Ющенка, але вже влітку 2006 р.  - активний учасник Універсалу національної єдності,  ініційованого 3-м Президентом України.

Наприкінці його  каденції – гостро  критикує Віктора Андрійовича, починає любити Юлію Володимирівну і вірить, що тільки вона спасе Україну. Але вже за кілька місяців після її програшу – активно  попіариться на Конституційні асамблеї імені Віктора Федоровича….

І тут на тобі – 78-річний політик, замість того щоб бавити онуків, 28 березня 2012 року  очолює,  що би Ви думали? -  Громадський форум Києва (!).

 

Про форум не хочу говорити взагалі. Якщо хтось вважає розрекламований учора захід реальним виявом громадської підтримки киян, то це суто його право. Та що говорити -  навіть людей не змогли «нагнати» повний зал, що було дуже добре видно з телеекранів…..в залі було чимало порожніх місць.   

 

Не хочу ображати тих, що знайшли можливість прийти на так званий форум, але й не здивуюсь, якщо купка «героїв України», запрошені на нього, незабаром отримають по  10 соток в Біличанському лісі.

 

 А Вам,  Леоніде Макаровичу, скажу -  не ганьбіть статус Президента України,  прислуговуючи  дрібним чиновникам! Напишіть краще посібники як то: «Як позбутися ядерного статусу», «Як віддати флот без компенсації», або вже на крайній випадок - «Між крапельками …»

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.