Без права на помилку для Кличка!

31 березня 2012, 17:40
Власник сторінки
0
789
Без права на помилку для Кличка!

Чи приєднається Віталій Кличко до об'єднаної опозиції, яка вже почала обговорення спільної виборчої програми.

      При всій повазі до спортсмена Віталія Кличка, політик Кличко мав би бути більш далекоглядним...
- Об’єднавшись зі своїм братом Володимиром в спільній мрії, вони досягли найбільших висот у спорті. А чи не були б їхні зусилля марними, якби вони діяли поодинці, без спільної стратегії?..
      Гадаю, Кличку не слід плекати надії про те, що багато опозиційних партій поодинці пройде до Ради, де, за його словами, вони об’єднаються. Може статися так, що об’єднуватися буде нікому. Адже кандидати від різних опозиційних партій відбиратимуть виборчі голоси один у одного, таким чином, звільнивши шлях провладним кандидатам.
      Не слід забувати й про «обухівський синдром»… Ось до чого приводить перетягування ковдри кандидатами на себе. Сукупно опозиція взяла більше голосів, але не перемогла. Влада, натомість, наполегливо рекомендує поважним в округах людям, які планують балотуватися на виборах, терміново вступити до Партії регіонів, фактично не залишаючи їм вибору, але вирішуючи основне своє завдання – перемагати. До того ж на таку перемогу працюватимуть усі органи влади.
      Яскравим, прикладом об’єднання опозиції можна визначити довибори депутата Житомирської обласної ради в Червоноармійському районі Житомирської області. ВО «Батьківщина», «Фронт змін» та «Українська платформа – «Собор» висунули єдиного кандидата – члена «Фронту змін». Від влади (Партії регіонів) кандидатом був головний лікар обласної дитячої лікарні, помітна та авторитетна в окрузі людина. Вибори виграла об’єднана опозиція, хоча й УДАР ішов самостійно.
     Об’єднання опозиції – це самопожертва. І вона необхідна заради майбутньої волі України!
      Чи готовий Віталій Кличко до самопожертви? Чи спроможний він бачити далі за райдужні презентації свого оточення? Відомо одне – в будь-якому випадку, права на помилку у нього немає.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
ТЕГИ: опозиція,ВИБОРИ 2012
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.