Нова сила в українській політиці

02 квітня 2012, 10:17
Власник сторінки
0
572

Прийшов час молоді брати владу в свої руки. Саме під таким гаслом пройшла інтернет конференція лідерів молодіжного руху НОВА ЕЛІТА.

Прийшов час молоді брати владу в свої руки. Саме під таким гаслом пройшла інтернет конференція лідерів молодіжного руху НОВА ЕЛІТА. На якій розглядалася відразу декілька запитань. Серед них були такі як : 
1. Проведення потенційної реєстрації,
2. Створення програми,
3. Участь або не участь у виборах до ВР 2012.
4. Яку сторону підтримувати.
Для початку інтернет інтернет-руху. Утворений в берзні 2011 року як консультаційна група для молоді в якій молодь могла би розробляти свої думки розвитку держави, та консолідуватися. Перший рік діяльності був досить важкий але нам вдалося розробити декілька шляхів розвитку держави і допомогти декільком молодим українцям знайти себе, також ми взялися за пропаганду спорту. Повідомив нам засновник руху.
Тепер повернемося до конференції на якій було вирішено: Відкласти реєстрацію до того часу поки ми не буде складена програма руху. Так як нова сила в українській політиці ми не можемо складати програми які не можливо виконати, також ми поклали на себе зобовязання принести в політику абсолютно нові способи. А не спосіб розпродування країни який використовує теперішня псевдо еліта. Також було прийнято рішення переходу в опозицію та підтримку Обєднаної опозиції. Для того щоб усунути від влади режим який набирає сили, і намагається втриматися за своє крісло.
На запитання в.о голови Чому саме НОВА ЕЛІТА ми одержали таку відповідь: Багато хто із теперішніх політиків говорить що країні необхідна зміна еліт, тому ми вирішили що такою елітою повино стати студенство,   ми усі молоді, ми перспективні, ми знаємо як вивести країну на провідні позиції в світі. То чому ми зараз маємо сидіти без роботи, бо безробітя вже давно перевищило 30%. Досить настав час змін. І я хочу звернутися до української молоді. Народ якщо ви знаєте як підняти нашу країну але ці пенсіонери при владі вам цього не дають зробити, тоді бриєднуйтесь до нас. Разом ми сила. І памятайте чим нас більше, тим вони слабші. 
Такою була відповідь на питаня в.о. голови МР  НОВА ЕЛІТА. Для всіх хто має бажання приєднатися до руху шукайте нашу групу в мережі вконтакті. 

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.