Міні-порада

03 квітня 2012, 18:15
Власник сторінки
0
478

Кожен повинен знати і орієнтуватися у своїх правах!

Кожен споживач, хоча б трішки, але повинен знати і орієнтуватися у своїх правах. Це потрібно для того, щоб не потрапити у неприємні ситуації, що пов’язані з неналежним виконанням своїх обов’язків виробником, продавцем чи виконавцем цих товарів (робіт, послуг).

Для того, щоб не потрапити у таку неприємну ситуацію, слід ознайомитися із загальними положеннями відносно Ваших прав як споживача товарів (робіт, послуг), що визначені в Законі України «Про захист прав споживачів». Не завжди довіряйте розпродажам та акціям. Реклама, якій ми найчастіше приділяємо неабияку увагу, не дочитуючи або ж не дослухуючи до кінця усі умови, може бути неправдивою або такою, яка не розкриває усі подробиці у повному обсязі.  Будьте уважні, пильнуйте, бо це ж ваші власні кошти, не дозволяйте себе обманювати!

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.