853 тисячі «Грін-картівців» – це оцінка внутрішній політиці української влади

05 квітня 2012, 11:20
Власник сторінки
лідер "Української громади Києва"
0
534

Уявіть собі: 853 тисяч українців виявили бажання виїхати на постійне місце проживання до США за умови виграшу «Грін-карти».

Уявіть собі: 853 тисяч українців виявили бажання виїхати на постійне місце проживання до США за умови виграшу «Грін-карти». Це говорить про те, що наші співгромадяни не лише не довіряють сьогоднішній владі, а й не вірять в покращення ситуації в найближчі роки. Гірша ситуація з бажаючими втекти з країни тільки в двох африканських країнах - Нігерії - 1,36 млн і Гані - 909 тис. 

Тож зрозуміло, що Україна ніяк не може вступити до Євросоюзу. Відсутність роботи, високі ціни, надвисокі комунальні платежі, жахлива екологія, неякісне медичне обслуговування, безперспективна освіта – все це реалії нашого життя, боротися з якими втомився цей майже мільйон бажаючих виїхати за кордон та їх близькі і рідні, які їх підтримали в такому бажанні.

Якби влада вміла змінюватись, можна було б сподіватись на зміни на краще, але сьогодні є лише один шанс – це замінити владу, замінити на тих людей, які турбуються про країну більше, ніж про свої власні інтереси, які будуть боротися за кожного талановитого і перспективного українця, який захоче залишити свою батьківщину.

Ці 853 тис бажаючих - не вирок Україні, не вирок її перспективі – це вирок сьогоднішній владі. І ми, підтримуючи цей вирок будемо діяти не шляхом втечі в інші держави, а повертаючи Україні українські мрії, українські свободи та українські статки
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.