Скажи Ахметову : «СТОП !»

11 квітня 2012, 08:32
Власник сторінки
Адвокат, член Ради Адвокатів міста Києва
0
525
Скажи Ахметову : «СТОП !»

Нинішня забудова Андріївського узвозу - це ознака морального нігілізму влади.


Плюндрувати Київ почав ще, напівполовецький за походженням, князь Боголюбський, якому краще пасує прізвище «Богохульський», оскільки  1169 році спалив більшість церков та монастирів Києва.

Монгольському хану Батию в 1240 році Київ без бою не здався та останні його захисники полягли разом з Десятинною церквою , що стояла на теперішньому Андріївському узвозі.

Тож Рінат Леонідович не є оригінальним в своєму бажанні сплюндрувати та паплюжити історичне минуле міста, яке не є для нього рідним. Немає сенсу розповідати, що таке Андріївський узвіз для киян - це і так відомо. Тож Ахметова та компанію мусимо зупинити .

Напиши листа з власним підписом : «Я проти забудови Андріївського узвозу!»  та надішли його на будь яку електронну адресу СКМ груп та/або компанії забудовнику - група ЕСТА  :

scm@scm.com.ua

esta@estaholding.com

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
ТЕГИ: Андреевский спуск
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.