Звернення до узгоджених і неузгоджених єдиних кандидатів в депутати

12 квітня 2012, 12:53
Власник сторінки
0
429

Звернення до узгоджених і неузгоджених єдиних кандидатів в депутати Верховної Ради України. (опозиційних та владних – без різниці)

Чому так важко знову повірити вам, недолугим керманичам моєї Держави? Скільки разів і впродовж скількох років більшість з вас «заговорює» мене обіцянками, програмами, кроками? А потім ви то вскакуєте у владу, то вилітаєте з неї в опозицію. 
І вам цей процес подобається. Процес, в процесі якого відбуваються процеси, які породжують нові процеси. Ви втрачаєте реальність, відповідальність, моральність, навіть національність, вихованість, тактовність, державну мовність, і ще багато чого! І все це ви демонструєте, не приховуючи і цинічно прикриваєтесь високими цілями державотворення.
Ваші ідеали, ваші принципи, ваші переконання міняються від ситуативної вигоди та зиску. Політичний «хамелеонізм» - це той пензель, яким ви щораз фарбуєте своє єство, не змиваючи попередніх кольорів. Шар за шаром – і ви вже в панцирі недоторканості, безкарності, вседозволеності. Бронтозаври владного болота. 
Вам і не спадає на думку вмитись, прибрати навкруги, висушити болото - навести лад і, можливо, почути слово, добре слово у свою адресу. Проте вам цього не треба, вам і так добре, дуже добре, пречудово!
Але ви розраховуєте на мене, я це знаю. Ваше існування залежить від мене, я це розумію. Ви знову хочете «заговорити» мене – і я це відчуваю! Але я вже не той, що в 91-му, і не той, що в 2004-му… Я сьогоднішній, я реальний і я реаліст як НІКОЛИ!
Тому я вам скажу – подивіться на себе збоку, «самооцініться», визнайте помилки так, щоб і я про них дізнався. Оголіть свою совість і вона підкаже вам, що робити далі. Іншого шляху у вас нема. Він єдиний.
  Тільки ваша щирість підкаже, чи зможу я вам повірити. Повірити і підтримати.
Я впевнений у своїй правоті, бо вона формувалась на прикладі життя батьків, пройшла розчарування та зради, перемоги і поразки, загартувалась і утвердилась у вірі в правду, честь і справедливість. 

Юрій Семенюк (від імені ще невідомих мені однодумців)
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
ТЕГИ: україна вибори семенюк
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.