Костусєв: "Одеса — моє місто! Продаю оптом" (фото)

17 квітня 2012, 12:24
Власник сторінки
журналіст
0
445

Тут читати про нову акцію від Чорного Комітету.

Декілька днів тому одеське відділення Чорного Комітету провело агітаційний рейд містом — на вулицях з'явились листівки із зображенням мера Костусєва з підписом "Одеса — моє місто! Продаю оптом".

Активісти заявляють, що останнім часом в Одесі стало помітно багато реклами з боку Партії Регіонів, які в свою чергу обіцяють, прославляють себе і просто займають місце на білбордах, але ніколи не кажуть правди. Тож організація вирішила виправити цей недолік.

"Ми не знаємо чи оцінить наш вклад одеська влада, але їхня думка нас не особливо турбує. А от пересічні громадяни вже оцінили наші листівки. Деякі люди підходили, цікавились і масово нарікали на нинішню владу" - заявляють ЧорКомівці.

Також в місті з'явилися наліпки із зображенням Януковича з підписами "Кради шапки — станеш президентом!" і "Ботай по фєнє і я почую тебе!". Дану колекцію доповнює Азаров, який з піднятою правою рукою промовляє "Хайль Путін!".

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
ТЕГИ: Одеса,ЧорКом,наклейки
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.