Безкоштовні бізнес-консультації з Нідерландів

17 квітня 2012, 19:20
Власник сторінки
переводчик, журналист
0
509

Бажаєте розвинути свій бізнес? Підшуковуєте обладнання? Вам потрібен бізнес-консультант!

24 квітня 2012 року о 19.00 год. у конференц-залі готелю «Мир» (Рівне, вул. Міцкевича 32, 1 пов.) відбудеться семінар-тренінг щодо розвитку бізнесу в рамках діяльності в Україні Міжнародної програми експертної допомоги PUM Netherlands Senior Experts за участі координатора програми в Україні Джона Шеллена.
 
Протягом заходу буде представлено головні напрямки діяльності програми, сфери діяльності компаній, що можуть отримати експертну допомогу, критерії відбору заявок на участь у програмі, огляд найуспішніших експертних місій виконаних упродовж 2010-2011 років. А також усі охочі зможуть отримати вичерпні відповіді як від директора програми, так і від локального координатора PUM у Рівненській, Волинській, Житомирській та Волинській областях (патентного повіреного Юрія Трачука) на різноманітні питання.
 
До заходу запрошуються представники бізнесу, влади та журналісти. Акредитація журналістів НЕ обов‘язкова. Реєстрація у семінарі – на сторінці у Facebook (достатньо клікнути «Я піду» та дати свої контактні дані на публічній стінці заходу).
 
Участь у семінарі - БЕЗКОШТОВНА !!!
 
Партнери заходу: Центральне відділення ПАТ «Креді Агріколь Банк» у м. Рівне, тренінговий центр «Лотос-інвест», Рівненський регіональний центр з інвестицій та розвитку, Молодіжний бізнес-інкубатор.
 
Медіа-підтримка: Радіо Дім, Ділове Рівне, Спеціалізований інноваційний портал «IntelPro.UA».
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.