«Сам Дурак!»

19 квітня 2012, 08:27
Власник сторінки
Адвокат, член Ради Адвокатів міста Києва
0
457

«Просто Донецкая область - отличная школа для работника налогового ведомства» , а тому 9 з 24 керівників обласних податкових адміністрацій вихідці з донецького регіону, стверджує Голова ДПС України.


Тож, виходячи з логіки «макіївського» Александра Клімєнка в Києві просто нема спеціалістів рівня Ірини Носачової, а тому і запросили її з Донбасу. А невгамовних одесситів вгамує лише «макіївський» Олександр Чернобай. Свободолюбивих тернопільчан поставить в «стійло» «єнакієвський» Олександр Вітрук. «Донецький» Андрій Кондрашов таки зможе дати раду Сумщині, а «донецький» Петро Хукаленко Черкащині. Не забули «донецькі» і про Полтавщину, де податковою керує «свой» Володимир Задорожний.

Заради справедливості, слід відмітити, що представники Дніпропетровщини також займають головні  посади  в кількох «ключових» регіонах – Житомирщина та Харківщина.

P.S.  Цікава арифметика у Клімєнка також з відшкодуванням ПДВ : « В первом квартале этого года заявка на возмещение составляла 9,5 млрд грн., а фактически возмещено 11,4 млрд грн.» !?

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
ТЕГИ: Клименко,податкова
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.