Акція проти переслідування активістів антипутінської опозиції

19 квітня 2012, 10:05
Власник сторінки
0
467
Акція  проти переслідування активістів антипутінської опозиції

В п’ятницю о 13:00 під стінами Генерального консульства Російської Федерації пройде акція проти переслідування активістів антипутінської опозиції.

Причина, безпідставне затримання та арешт одного з організаторів антипутінських протестів від імені об’єднання Автономна дія Олексія «Сократа» Сутуги. Нагадаємо, 17 квітня без пред’явлення будь-яких звинувачень Олексія було затримано. Вчора суд постановив залишити його під вартою на 2 місяці. Йому інкримінується бійка з нацистами під час концерту в нічному клубі «Воздух» ледь не піврічної давнини. Утім, на думку організаторів акції протесту, це надуманий привід, російська політична поліція давно шукала можливості поквитатися з Сутугою за його антиурядову діяльність. І от, після поразки опозиційних сил, коли починається наступ реакції та репресій путінська охранка взялася за активістів.

Олексій Сутуга українець за походженням,  в Україні проживає його дружина і малолітній син.

Акція організована активістами анархістських, антифашистських та профспілкових ініціатив.

Вимоги акції: «Свободу Олексію «Сократу» Сутузі»

«Волю політв’язням путінського режиму»

Гасла: «Наша солідарність, сильніша ваших темниць»

«Боротьба за справедливість, не знає кордонів»

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.