Об`єднуючі фактори.

20 квітня 2012, 10:05
Власник сторінки
художник, дизайнер и т.п.
0
718
Об`єднуючі фактори.

Є речі, які єднають всіх українців, незалежно від політичних поглядів. Треба частіше згадувати ці дуже прості слова.


Земля. Мир. Мова.
Ми живемо кожен своє життя. В деяких випадках ми навідь конкуруємо між собою. Але інколи ми допомогаєм один одному, бо ми вже стали єдними. В нас одна земля - загальна теріторія країни. Ми цінуємо мир, який потрібен нам усім. Нас єднає мова - ми розуміємося.
Це добре.

Зараз, треба стати сильнішими. Для цього ми разом придбаємо ще три об`єднуючи речі.
Воля - багато людей досі не усвідомили своєї вільністі. Деякі залежності заважають зробити це. Ми самі приймаємо рішення в своєму житті, самі несемо відповідальність за ці рішення. Допоможемо один одному придбати свою волю. (Як.1:25  хто заглядає в закон досконалий, закон волі, і в нім пробуває, той не буде забудько слухач, але виконавець діла, і він буде блаженний у діянні своїм! )
Віра - багато людей ще не вірять у добре майбуття, вони вірять у смерть. Це треба змінити, бо вони здійснюють свою віру, та переконують в цьому нащадків. Україна має вірити в позитивні зміни, яким не може завадити ні ворожа сила, ні погані політики. Минулі помилки пробачені Христом. Єднаймося в добрій вірі.
Праця - якщо людина вільна та вірить в добро, то вона працює і багатіє. Я хочу, щоб українці збагатіли. Тоді вони будуть щасливими і це буде єднати їх. (1Сол.4:11 жити спокійно, займатися своїми справами та заробляти своїми руками, як ми вам наказували )

Воля. Віра. Праця.
Не треба зважати на тимчасових правителів, провокаційні дії сусідніх держав, балачки хворих людей. Світ підкорений Єдиному Цареві, який гарантує волю кожній особистості і хоче щоб ми були сильнішими.
Нам є що робити разом, нам є що обговорювати. Єднаймося у розвитку!


Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
ТЕГИ: Україна,українці,Христос
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.