Проект Резолюції конференції (Частіна 1 "Вступ") від 13.04.2012р.

22 квітня 2012, 19:27
Власник сторінки
Заместитель председателя "Союза собственников жилья Украины", председатель "Союза собственников жилья Украины Донецкой области".
0
478

III Міжнародна конференція "Науково - технічне та організаційно - економічне сприяння реформам у будівництві і житлово - комунальному господарстві" відбулася .....

Проект Резолюції конференції (Частіна 1 "Вступ") від 13.04.2012р.

III Міжнародна конференція "Науково - технічне та організаційно - економічне сприяння реформам у будівництві і житлово - комунальному господарстві" відбулася у Донбаській національній академії будівництва і архітектури (м.Макіївка) 12-13 квітня 2012 року.

У конференції прийняли участь 195 спеціалістів та управлінців у галузи будивництва і житлово - комунального господарства з 12 країн (Чеська Республіка, Росія, Башкирія, Польща, Германія, США, Великобританія, Молдова, Словацька Республика, Канада, Азербайджан, Україна), представники наукової спільноти і громадьских організацій.

У роботі конференції беспосередьню участь прийняли: заступник голови Донецької обласної адміністрації Лукашенко В.М., Макіївський міський голова Мальцев О.М., Донецький міський голова Лук`янченко О.О., Директор департаменту економіки систем життєзабезпечення Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України Старцева С.М., Екс-міністр з питань житлово-комунального господарства, голова "Спілки власників житла України" Кучеренко О.Ю., заступник голови "Спілки власників житла України", голова "Спілки власників житла України Донецької області" Захаревич І.В.

У ході конференції виступили з доповідями і повідомленнями більше 96-ти учасників. У виступах були обговорені містобудівельні і житлово- комунальні аспекти стійкого розвітку великих міст, проблеми ефективного функціонування підприємств водопостачання, водовідведення та теплопостачання, екологічні проблеми та екологічний розвиток промислових міст, актуальні питання реформиу містобудуванні та землевпорядкуванні, енергозбереження та енергозабеспечення у будівництві і житлово-комунальному господарстві. Було представлено досвід кращих практик об`єднань співвласників багатоквартирних будинків Донецької, Сумської, Дніпропетровської, Харьковської області, проблеми фінансового забезпечення реформ у будівництві і житлово-комунальному господарстві, представлені нові форми управління і питання підготовки кадрів для будівництва і житлово-комунального господарства та інше.

Міжнародна конференція надала можливість представникам органів виконавчої влади та місцевого самоврядування, широкомуколу спеціалістів ознайомитися з питаннями теорії і практики сприяння реформам у будівництві і житлово-комунальному господарстві.

Учасники конференції з особливим задоволенням відмічають маштабність серйозної організаційної роботи, що була зроблена з данного напряму. Разом з тим участники конференції відзначили, що в теперішній час зберігається ряд проблемних питань, що пов`язані з нормативно-правовими, організаційними, змістовними, технологічними аспектами діяльності галузей будівництва і житлово-комунального господарства.

В наступному пості:

Для вирішення вищезазначених проблем в сфері будівництва і ЖКГ участники конференції рекомендують..........

З повагою до всіх, заступник голови "Спілки власників житла України", голова "Спілки власників житла України Донецької області" - Ігор Захаревич.

Прес-служба "Спілки власників житла України Донецької області"

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.